Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Serviciu Clienti accesorii-acvariu.ro

Serviciu Client

Livrare
Livrare se face contra cost, prin servicii de curierat rapid. Produsele pot fi de asemenea ridicate din Strada. Vladislav Voievod, Nr. 20-22, Sector 2, Bucuresti intre orele 8-16 gratuit.
Livrarea produselor se face in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Politica de protectie a datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor. 

Este important sa ne furnizati datele corect, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator. 

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre S.C.CMS AQUARIUM S.R.L.-D., acordul dumneavoastra este necesar. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. AQUADEC TRADING S.R.L.. 

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 


Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C.CMS AQUARIUM S.R.L.-D. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. 

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 
Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic pot fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. 

S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. 
Costul transportului produselor de la S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. catre client si de la client catre S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.

Returnarea produselor la sediul CMS Aquarium se poate face de luni pana vineri in intervalul 8:00 - 16:00. Va recomandam expedierea prin curier.


Cum Comand

Comanda pe site:

Pentru a putea folosi site-ul Accesorii-Acvariu.ro este necesar sa aveti activate cookie-urile si Javascript in browserul dumneavoastra. 

Nu este obligatoriu sa va inregistrati pe site pentru a efectua o comanda dar trebuie sa garantati pentru corectitudinea datelor.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. 

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi. Pentru a trimite comanda faceti click pe "Trimite comanda". 

Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea "istoric comenzi". 

Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare/facturare in sectiunea Contul Meu.

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati la numarul de telefon de mai jos intr orele 10-18, de luni pana vineri:

  •        0730845646 
         
     
     (ORANGE)
 

Comanda la sediu:

Comenzile la sediul Accesorii-acvariu.ro se pot plasa oricand in timpul programului de lucru.

 

Efectuarea platii
 

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata cu numerar la sediul nostru.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. AQUADEC TRADING S.R.L.
  • Plata ramburs. 

Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza la sediul S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre S.C. AQUADEC TRADING S.R.L., prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea S.C. AQUADEC TRADING S.R.L., iar expedierea se va face prin curierat rapid. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar serial sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

In cazul in care produsele sunt insotite de un certificat de garantie emis de producatorul acestora, se aplica procedurile si conditiile mentionate in acesta.

Departamentul tehnic S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. poate fi contactat in scris sau telefonic la adresele si numerele de telefon prezentate in pagina de contact.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate. Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de Garantie. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

Prin semnarea prezentului certificat de garantie, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit produsele in perfecta stare.Termeni si Conditii

Plasarea unei comenzi catre S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".

Informatiile furnizate catre S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. prin Accesorii-acvariu.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

CMS AQUARIUM prin www.accesorii-acvariu.ro negociaza cu furnizorii cele mai bune preturi si le ofera clientilor si partenerilor. Exceptand programele speciale de marketing care ofera clientilor si partenerilor loiali accesul la discount-uri competitive, nu se pot oferi alte reduceri de pret.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.accesorii-acvariu.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

 S.C. AQUADEC TRADING S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Va rugam sa solicitati informatii suplimentare despre produsele pe care nu le cunoasteti si compatibilitatea lor cu alte accesorii.Noi putem face verficari pentru a va asigura ca puteti folosi intru totul produsul comandat. Compatibilitatile pot fi verificate consultand specificatiile producatorului. Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor nu pot fi luate in considerare.