Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Centralizare cumparaturi

Scrie tu primul review al acestui produs

Disponibilitate: In stoc

RON14.00
SAU

Detalii sumare

Aveti un proiect in minte?


Sunteti descurajati de drumurile si cautarile pe care va trebui sa le faceti pentru fiecare echipament, accesoriu, fitting si element de decor in parte?


Vreti sa iasa totul ca la carte?


Contactati-ne la office@accesorii-acvariu.ro si dati-ne o lista de cumparaturi iar noi facem drumurile si va aducem toate produsele rapid la cele mai bune preturi! Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti o viziune, sa ne scrieti ce doriti, iar noi vom face preturile!

Centralizare cumparaturi

Detalii

Centru de achizitii Accesorii-Acvariu.Ro va va ajuta sa economisiti timp si bani prin centralizarea cumparaturilor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne oferiti o lista de cumparaturi iar noi, folosind agregatoarele de produse tip Shopmania si Price.Ro, va vom aduce produsele la cele mai mici preturi. Stim ca diferentele de 1 leu nu sunt mari, dar un leu aici, doi acolo si uite asa reusiti sa faceti o economie.

Printre brandurile la care avem acces se afla: Aquael, Aquavitro, AquaDeco, Aquili, Boyu, Bubble Magus, Dow Corning, Dymax, Ekol, Eheim, Ferplast, Hagen, Hailea, JBL, Juwel, Munster, NLS, Oase, Prodibio, Resun, Seachem, Seneye, Sera, Shenzen, Sicce, Tetra, Teco si altele.

 

La cerere, putem face si achizitii de fitinguri, led-uri, adaptoare, furtune, tevi, acrilic, komatex si altele de trebuinta pentru proiecte DIY.

 

Atentie! Acest sistem nu este unul de recomandari sau consultanta ci strict de achizitii (bineinteles, daca observam ca faceti o greseala nu vom sta cu mainile in san ci va vom atentiona).

 

Cu ajutorul acestui sistem beneficiati de centralizarea tuturor cumparaturilor la cele mai bune preturi fara sa fiti nevoiti sa mergeti in multe magazine sau sa platiti mai multe transporturi de la shop-urile online.

 

Incercati-l o data! Merita!