Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Servicii

Puteti apela oricand la serviciile din aceasta categorie. Fie ca doriti consultanta in amenajarea, echiparea unui acvariu nou, mentenanta in cel existent, aclimatizari de vietuitoare, testari profesionale ale calitatii apei, noi va vom raspunde solicitarii cu promptitudine si ne vom asigura ca acvariul dvs. isi va atinge potentialul maxim.

3 Produs(e)

pe pagina

Grila  Lista 

Set Descending Direction
 1. Centralizare cumparaturi
  Centralizare cumparaturi
  RON14.00

  Aveti un proiect in minte?

  Sunteti descurajati de drumurile si cautarile pe care va trebui sa le faceti pentru fiecare echipament, accesoriu, fitting si element de decor in parte?

  Vreti sa iasa totul ca la carte?

  Contactati-ne la office@accesorii-acvariu.ro si dati-ne o lista de cumparaturi iar noi facem drumurile si va aducem toate produsele rapid la cele mai bune preturi! Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti o viziune, sa ne scrieti ce doriti, iar noi vom face preturile!

  Specificatii
 2. consultanta acvariu
  Consultanta
  RON50.00

  Doriti sa reamenajati acvariul?

  Vreti sa faceti un cadou un acvariu si nu vreti sa le moara micile vietuitoare in scurt timp de le achizitie?

  Vreti sa treceti de la plantat la marin?

  Aveti o problema in acvariu si nu ii dati de capat?

  Vreti sa faceti un sump?

  Nu stiti de ce echipamente aveti stricta nevoie?

  Stiti toate lucrurile astea dar vreti opinia unor specialisti care sa va puna totul pe hartie si sa va faca sa intelegeti de ce aveti si de ce nu aveti nevoie neaparata?

  Mai important; Vreti sa incepeti un acvariu nou cu dreptul sau sa readuceti la normalitate unul vechi?

   

  Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Plata pentru consultanta se face dupa daca sunteti multumiti de prestatie.

  Specificatii
 3. teste apa acvariu
  Testarea apei
  RON35.00

  De cele mai multe ori problemele aparute in acvaristica pot fi prevazute cu ajutorul testelor. Parametrii ne pot indica problema si cauza deci ne pot indrepta spre tratamentul potrivit.

  Ca sa nu fiti nevoiti sa achizitionati teste pe care, probabil, nu le veti folosi in totalitate venim cu solutiile de mai jos si suntem deschisi si la combinatii de teste care va satisfac acvariul mai bine.

  Modalitatea de testare este simpla. Ne aduceti 500 ml de apa de acvariu intr-un recipient curat iar noi va dam rezultatele in maxim 24 de ore (de cele mai multe ori le primiti in 2-3 ore). Apa poate fi trimisa si prin curier la adresa pe care o primiti prin confirmarea comenzii.

  Specificatii

3 Produs(e)

pe pagina

Grila  Lista 

Set Descending Direction