Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Spectrum Community Formula 1mm - 80 gr

Scrie tu primul review al acestui produs

Disponibilitate: In stoc

RON25.60
SAU

Detalii sumare


New Life Spectrum | Spectrum Community Formula 1mm - 80gr - pelete pentru pesti de apa dulce


 


Mancarea de pesti New Life Spectrum imbunatateste coloritul pestilor dar nu contine hormoni. Aceasta contine proteine usor digerabile de cea mai buna calitate (krill, hering si calmar), ingrediente 100% naturale care maximizeaza spectrul coloritului pestilor si intaresc sistemul imunitar al acestora. Mancare include elementele esentiale gasite in natura care lipsesc din acvariu.


Cu credinta ca toti pestii necesita o dieta completa si bine echilibrata, gama New Life Spectrum contine si alge (alge marine, verec, Haematococcus Pluvialis - o micro alga si spirulina de cea mai buna calitate) si fructe si legume (spanac, varza alba si rosie, mazare, broccoli, ardei rosu, dovleac, rosie, caisa, para, mango, mar, papaya si piersica). Toate varietatile beneficiaza si de o aditie generoasa de usturoi (Allium Sativum).


Mancarea New Life Spectrum este fabricata in SUA intr-o fabrica de ultima generatie, aprobata de FDA (Food and Drug Administration). Toate ingredientele folosite sunt atent verificare si certificate asigurand cel mai mare grad de calitate si puritate in fiecare dintre cutiile cu mancare ce ajung la clienti.


Spectrum Community Formula 1mm - 80 gr

Detalii

NLS Spectrum Community Formula - pelete pentru pesti de apa dulce

Ingrediente 100% naturale care imbunatatesc coloritul pestilor.

Proteine naturale usor digerabile din krill, hering, si calamar.

Intareste sistemul imunitar.

Hrana formulata pentru toate tipurile de pesti de apa dulce.