Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Prodibio Stronti+ 6 fiole

Scrie tu primul review al acestui produs

Disponibilitate: In stoc

RON48.50
SAU

Detalii sumare

Prodibio Stronti+

Strontiul este un oligoelement esential pentru acvariile de recif. Stronti+ furnizeaza cantitatea de strontiu optima dezvoltarii armonioase a unui acvariu de recif si stimuleaza cresterea coralilor duri, a scoicilor si producerea de calcar rosu care intra in compozitia coralilor vii. Intr-un acvariu de recif strontiul este rapid epuizat, ceea ce inseamna ca o suplimentare cu strontiu este iminenta.
Prodibio Stronti+ 6 fiole

Detalii

Prodibio Stronti+

Strontiul este un oligoelement esential pentru acvariile de recif. Stronti+ furnizeaza cantitatea de strontiu optima dezvoltarii armonioase a unui acvariu de recif si stimuleaza cresterea coralilor duri, a scoicilor si producerea de calcar rosu care intra in compozitia coralilor vii.  Intr-un acvariu de recif strontiul este rapid epuizat, ceea ce inseamna ca o suplimentare cu strontiu este iminenta.

Fiecare fiola contine 130 mg de strontiu. Acest lucru va permite controlul cantitatii de iod pe care îl adaugati în acvariul dumneavoastra. Intr-un acvariu de recif, strontiu se diminueaza proportional cu calciu, astfel încât se poate calcula cerera de suplimentare de strontiu analizand rata de calciu.
 
Doza medie:  O fiola la 400 litri în fiecare saptamana.

Nota : Fiolele, inainte de spargere, se agita cu fermitate. Aruncati in conditii de siguranta fiolele folosite. A nu se lasa la indemana copiilor. Ambalare: 6 fiole.