Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Acvariul CMS GOBY 150 L

Scrie tu primul review al acestui produs

Disponibilitate: In stoc

RON1,499.00
SAU

Detalii sumare


CMS Goby 150 si este un acvariu destinat incepatorilor in acvaristica marina care vor o solutie plug and play si nu vor sa fie nevoiti sa faca upgrade-uri peste upgrade-uri.

Acvariul complet echipat poate tine cu succes majoritatea tipurilor de corali, nevertebrate si pesti de talie mica si medie (goby, blenni, clovni, etc.) si chiar vietuitoare mai pretentioase, ex: caluti de mare.


Acvariul poate fi folosit cu mult succes si in acvaristica de apa dulce.

Acvariul CMS GOBY 150 L

Alte imagini

Detalii

Caracteristici:
 
Dimensiuni acvariu:  60/50/51 cm - grosime sticla 8 mm - fund dublu pentru si mai multa siguranta - sticla cantuita profesional pe toate laturile

Refugiul
 utilizeaza spatiul la maxim punand un DSB sub skimmer (prima camera din dreapta) si lasand un spatiu foarte mare pentru mediile biologice (cele doua camere de la mijloc). De asemenea acesta ascunde toate echipamentele folosite lasand un display curat pentru vietuitoarele marine (skimmer-ul in prima camera / pompa si incalzitorul in camera 4).
 
Capacul din komatex e prevazut cu un orificiu pentru hranire pe care se poate aseza orice model de hranitor. In acelasi timp el poate fi ridicat cu totul cu usurinta pentru mentenanta display-ului sau a refugiului. Drosserele (care se incalzesc) sunt in afara capacului si ajuta la mentinerea unei temperaturi optime.
 
Spatiul din display este de 500/500/500mm si baza de 0,25 mp este arhisuficienta pentru o anemona mare cu doi clovni plus alti pesti si multe alte nevertebrate. Inaltimea mica permite luminii sa patrunda pana la nisip si veti putea tine si corali duri cand veti capata mai multa experienta fara sa faceti upgrade-uri.
 
Sticla este de 8mm pentru un grad de siguranta ridicat si toate laturile sunt cantuite profesional. Siliconul folosit pentru lipire poate fi atat negru cat si incolor.
Volumul total al acvariului este de 150 litri.
Peretele dintre refugiu si display este din sticla dublata de o placa de komatex care poate fi de diferite culori (si poate fi schimbata cu usurinta pentru a schimba ).
 
Standul are o singura usa si compartimentat 1/3 cu rafturi si 2/3 gol in ideea posibilitatii de a adauga o canistra, reactor de calciu sau chiar si un sump. Acesta se poate face cu usa pe laterala de 50 sau pe cea de 60 si compartimentarea se face conform cerintelor. (Puteti adauga , lumina, ventilatie, sertare, rafturi pentru carti, incuietoare cu cheie, etc)
 
Acvariul se face momentan pe comanda (se preda in 7 zile de la momentul platii avansului de 25%).