Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Acvarii pe Comanda

Acvarii pe Comanda

Realizam acvarii pe comanda. Acvariile pot fi de sine statatoare (doar sticla lipita) sau pot avea si capac din komatex sau pal cu instalatiile de iluminat si ventilatie. Dimensiunile sunt la alegerea dvs. dar o sa ne permitem sa va oferim sfaturi pentru a ne asigura ca veti fi multumiti atat de acvariile realizate cat si de felul in care acestea va vor ajuta sa creati un mediu sanatos si un decor frumos.

2 Produs(e)

pe pagina

Grila  Lista 

Set Descending Direction
 1. Acvariul CMS GOBY 150 L
  Acvariul CMS GOBY 150 L
  RON1,499.00

  CMS Goby 150 si este un acvariu destinat incepatorilor in acvaristica marina care vor o solutie plug and play si nu vor sa fie nevoiti sa faca upgrade-uri peste upgrade-uri.
  Acvariul complet echipat poate tine cu succes majoritatea tipurilor de corali, nevertebrate si pesti de talie mica si medie (goby, blenni, clovni, etc.) si chiar vietuitoare mai pretentioase, ex: caluti de mare.

  Acvariul poate fi folosit cu mult succes si in acvaristica de apa dulce.

  Specificatii
 2. Acvariul CMS Shallow Reef 222 L
  Acvariul CMS Shallow Reef 222 L
  RON1,949.00

   

  CMS SR-222 (Shallow Reef)

  Primul acvariu marin, destinat categoriei Plug n Play si nu numai fabricat in Romania, care va putea satisface atat pe cei ce doresc un acvariu limitat ca dimensiuni dar cu o oferta de posibilitati nelimitata!

  Am construit acest acvariu pentru a putea oferi o casa atat pentru pesti si nevertebrate, cat si pentru coralii moi si duri. Si de asemenea pentru a oferi un mediu stabil din punct de vedere biologic si chimic ce sta pe o filtrare performanta si completa.

  Sistemul este format din 3 bazine separate (acvariul, sumpul si refugiul) pe care vi le prezentam in detaliu pe pagina produsului.

  Specificatii

2 Produs(e)

pe pagina

Grila  Lista 

Set Descending Direction