Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Tinta noastra este sa facem acvaristica un hobby cunoscut de publicul larg si in acelasi timp un hobby accesibil tuturor. Aducem in Romania, la pret de importator, produse la care pana acum ne puteam doar uita pe site-urile din strainatate, produse de calitate si la preturi accesibile. Incercam sa lucram numai cu producatorii si evitam pe cat posibil lanturile de distributie astfel incat preturile noastre sa fie intotdeauna cele mai mici la produsele direct importate.

La noi puteti gasi filtrele externe JHW, pompele de valuri JVP, lampi suspendate, alte echipamente brand Bubble Magus, SunSun, Boyu, Atman, mancarea de pesti New Life Spectrum si multe altele in viitorul foarte apropiat! Toate la pret de importator!

De curand am inceput sa adaugam pe site si produse marca JBL, Red Sea, Hydor atent selectionate si vom continua cu Seachem, ATI, Eheim si Sera.

Orice produs doriti dar nu il gasiti pe site il puteti comanda la cel mai mic pret existent pe Shopmania direct pe email ( office(at)accesorii-acvariu.ro ).

Am lansat: www.aquascaping.accesorii-acvariu.ro si sponsorizam www.aquapedia.ro