Ne-am mutat pe www.aquadec.ro

Accesorii acvariu

Acvarii si accesorii

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Despre accesorii-acvariu.ro

 

Accesorii-acvariu.ro este primul site de acvaristica din Romania care are ca tel principal nu comertul, cat dezvoltarea acvaristicii. Pentru o dezvoltare sanatoasa pasionatii trebuie sa aiba acces la o gama larga de echipamente si accesorii. Noi incepem prin a aduce pe piata produse despre care noi am auzit si le-am vrut dar pana acum nu am putut decat sa citim review-uri pozitive pe forumurile din afara; si vrem sa continuam prin a aduce produsele pe care le doriti. Unul din cele mai importante scopuri ale acestui site este de a culege informatii de la voi! Doresti un produs pe care nu il gasesti pe piata? Nu vrei sa il iei de pe Ebay fara garantie si cu o loterie la transport si costuri? Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui ce produs vrei. Des vei vedea, pe prima pagina, sondaje, in care noi rugam utilizatorii sa voteze anumite produse pe care le vom face ulterior disponibile pe piata.

Suntem increzatori ca piata din Romania a ajuns la maturitate. Noi stim sa apreciem un produs de calitate, stim sa apreciem un raport calitate/pret, stim sa apreciem un comerciant onest care pune intotodeauna clientul pe primul loc, dar mai mult de atat, piata este matura, ce lipseste din piata sunt produsele. Din motivele enumerate, noi suntem convinsi ca magazinul nostru va va satisface atat acum cat si in viitor prin produsele din catalog si prin serviciul oferit de toti angajatii nostri.

Pentru ca nimic nu este posibil daca nu ai un plan sau cateva prioritati, va expunem cu transparenta prioritatile noastre si asteptam sugestii atat prin email la office@accesorii-acvariu.ro , pe blog, pe pagina de Facebook sau chiar si pe Twitter (optiuni sa ne contactati am avut grija sa fie destule :) )

Noutati:
producatori

  1. New Life Spectrum a ajuns in Romania prin magazinul nostru online. Preturile de vanzare sunt sub preturile de Ebay iar noi promitem sa continuam colaborarea cu partenerii nostri din Miami. Primul transport are varietatile de mancare pentru ciclide, discusi, pesti marini si pesti comunitari de apa dulce. Pentru mai multe informatii da-ti click aici.

    2. Asteptam transport de echipamente cu : 1. sisteme de iluminat (T5 , T5+HQI – lungimi de la 30 la 125 cm – suspendata si cu picioare de sustinere ). 2. pompe de valuri, 3. filtre externe si 4. lampi uv (cu/fara pompa, interne/externe) Preturile vor fi, asa cum v-am obisnuit, foarte foarte bune! Data estimata pentru comercializare 15 ianuarie. Pentru mai multe informatii, specificatii tehnice si rezervari folosit adresa de email office(at)accesorii-acvariu.ro

    3. Facem comanda de echipamente pentru acvarii marine. Skimmere, Reactoare de calciu, Denitrificatoare, Dozatoare electronice pentru fertilizanti si multe altele. Va asiguram ca producatorul este foarte bine cunoscut pe piata internationala a acvaristicii, calitatea este impecabila iar review-urile produselor sunt imbatabile! Data estimata pentru comercializare 1 februarie.

    4. Marim gama de echipamente de filtrare (pentru acvarii si iazuri) cu alte produse de la colaboratorul nostru SunSun. Vom reveni in curand cu un sondaj si o lista de produse catre toti cei care au email-ul inclus in baza noastra de date. Daca vreti sa primiti acest email faceti-va cont aici .Data estimata pentru comercializare 1 martie.

 

 

 

Prioritatile noastre la data 15 august 2011 erau (editat la 12.05.2011)

1. Aducerea NLS New Life Spectrum in Romania (rezolvat incepand cu noiembrie 2011)

 • Status: Negocieri avansate - Primul pachet voluminos de mancare pentru pesti este estimat sa ajunga la sfarsitul lui octombrie 2011.

 • Varietate: Mancare Small si Medium pentru pesti tropicali si de apa sarata (community fish, plus mancare ciclide, betta, discus, corali)

 • Preturi: Similare cu bine cunoscutele preturi de Ebay

2. Crearea unei crescatorii de pesti (asteptam trecerea iernii pentru a putea face transporturi de vietati cu o sansa de supravietuire mai mare)

 • Status: Am inceput prin crearea a doua acvarii mari (280 respectiv 350 litri) si a mai multor acvarii maternitate mici.

 • Suntem in negocieri avansate cu doi exportatori de pesti unde am gasit pesti F0 si F1 (F0 = pesti luati din natura, F1 = prima generatie crescuta in acvariu).

 • Vom incepe cu, mult iubitele, ciclide africane - Malawi si Tanganiyka.

 • Pasul urmator: Construire rastel acvarii: cca 3000 litri apa in 15 acvarii.

 • Data estimata pentru import: septembrie 2011; Comercializare pui F1 sau F2: noiembrie-decembrie 2011

3. Crearea unei diversitati de accesorii si echipamente (inca in curs de desfasurare - noutati mai sus)

 • Status: Cautam echipamente pentru: Aditia de CO2, Automatizare (Controllere Temperatura, Controllere PH, Computere de acvariu), Iluminare (lampi T5, T2, MH si LED).

 • Cautam solutii All-In-One: Acvarii cu sump complet echipate pentru apa sarata si nu numai, Acvarii nano (30-50L) de calitate (echipamente ascunse, iluminare LED sau T2 pe cat posibil) la preturi.

 • Telul este sa aduce aceste echipamente la preturi foarte bune.

Data estimata pentru urmatorul pachet care va contine elemente din cele precizate mai sus: decembrie 2011

Daca aveti sugestii nu ezitati sa ne contactati. Inca o data ne puteti gasi pe email la office@accesorii-acvariu.ro , pe Blogul Accesorii-Acvariu.ro , pe pagina de Facebook sau chiar si pe Twitter.

Va multumim pentru ca ne-ati vizitat site-ul!

Cu consideratie,
Echipa Accesorii-Acvariu.ro

 

Detalii firma:

Sediul social: Dobroesti, Ilfov, str. Mesteacanului nr. 4L, cod postal 077085

J23/1426/2013, RO31635003

E-mail: contact@aquadec.ro

Contact: +4 0721.788.833